Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik help je graag verder.

Algemene Voorwaarden

 

Afspraken

Afspraken kan je eenvoudig op elk moment van de dag en week inplannen via mijn online agenda. Je kan een afspraak inplannen vanaf 24u voor afspraakmoment tot 3 maanden in de toekomst.

Indien je 2 afspraken wenst dan dien je deze apart te maken.

Tijdsblokken zijn een indicatie. In deze tijd zit ook berekend dat ik mijn praktijkruimte moet klaarzetten voor een volgende consultatie.

Je ontvangt steeds een bevestiging van je afspraak en 1 uur op voorhand ook een herinneringsmailtje.

 

Afspraken annuleren kan kosteloos tot 24u voor de afspraak. Wanneer je een afspraak annuleert binnen de 24u voorafgaand de afspraak, wordt de sessie toch volledig in rekening gebracht. Dit vooral omdat het op zo’n korte termijn zo goed als onmogelijk is om de vrijgekomen tijd nog door te geven aan iemand anders.
Een afspraak kan je gemakkelijk annuleren via mijn online agenda.

Wegens ziekte of overmacht kan het zijn dat ik een afspraak moet annuleren. Je wordt dan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Wie op een geboekte afspraak niet komt opdagen zonder vooraf te annuleren of te verwittigen krijgt géén nieuwe afspraak. De geboekte sessie wordt volledig in rekening gebracht.

Wie meer dan 10 minuten te laat aankomt op de afspraak kan ik omwille van tijdsgebrek geen kwalitatieve sessie meer geven. Bijgevolg zal de geboekte sessie vervallen en niet kunnen doorgaan. De geboekte sessie wordt volledig in rekening gebracht.

Registratie en gegevens

De eerste keer dat je een afspraak wenst, dien je met een aantal basisgegevens te registreren. Deze gegevens worden enkel door mezelf gebruikt en worden niet aan derden doorgegeven.

Betaling

De betaling gebeurt ter plaatse. Betalen kan je contant of via de bankcontact of payconiq app.

Wie niet op afspraak was krijgt een factuur opgezonden te voldoen binnen de 14 dagen na factuurdatum d.m.v. overschrijving. 
Bij niet betaling op de uiterste betaaldatum, is intrest verschuldigd van 10% van het factuurbedrag plus 15 euro administratiekosten.

Het maken van een afspraak betekent automatisch dat je je akkoord verklaart met deze algemene voorwaarden.