Wat je zelf doet, doe je vaak  beter. 

Ik heb al jaren een natuurlijke voorliefde voor natuurlijke therapieën en natuurlijke middelen en daar hoort ook zeker en vast  Aromatherapie bij .  De kracht en weldaad van essentiële oliën en kruiden in en rond het huis, onze cosmetica en ook alleen al voor ons gemoed zou een vast waarde moeten zijn in elke huiskamer. En ben mij volop aan het verdiepen in deze boeiende wereld.

Ik ben van mening dat onze huidige Westerse leefstijl en alle chemicaliën die we gebruiken in onze cosmetica, onze voeding, onze schoonmaakproducten, de fabricatie van onze kleding, en nog zoveel meer...  meer en meer zorgen voor een ongemerkte, stille en langzame vergiftiging van ons lichaam met alle gevolgen van dien...

 

En hoewel we ons hier steeds meer en meer bewust van worden, hebben we nog een lange weg te gaan...

Ik volg mijn opleiding via Aromalifestyle bij Monica Can en wil deze kennis ook graag met jullie delen. Ook Greetje Van den Eede is een grote inspiratiebron.

Deze pagina zal vol komen te staan met allerhande makkelijke recepten voor natuurlijke crèmes, verzorgingsmiddelen, huishoudproducten, theerecepten die je lichaam en je huis gezond houden en ten goede komen aan je gezondheid.

Dus hou hem zeker in het oog!

 

D.I.Y. natuurlijk leven

DIY WC-bommetjes

Deze WC bommetjes zijn makkelijk te maken,  ruiken lekker fris en zijn een eco-vriendelijke vervanging voor de traditionele wc reiniger.

Lees meer »

Deodorant maken

Wist je dat Deo maken eigenlijk heel eenvoudig is? Je hoort zo vaak berichten dat er aluminium chloorydraat in de deodorant schadelijk zou zijn voor je lijf en mogelijks kankerverwekkend. Andere berichten spreken dat weer tegen, maar waarom zou je jezelf willen blootstellen aan het risico denk ik dan...? Je kan deo heel makkelijk zelf maken, zelfs met producten die vaak al te vinden zijn in je keukenkastjes. Hier een heel eenvoudig recept, beginnersproof....

Lees meer »

Zelf Baileys maken

Baileys is een heel bekend merk van een Ierse lekkernij/degustiefje . Maar wist je dat je hem ook heel makkelijk zelf kan maken?

Lees meer »