Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik help je graag verder.

Ondersteun jezelf met handreflexologie

Wat kan je zelf doen om op een natuurlijke manier aan de slag te gaan met je kwaaltjes en je emoties? Met een dagelijkse portie handreflexologie kan je ook zelf aan de slag met het herstellen van je natuurlijke balans. Je vindt namelijk alle reflexzones van de voet ook op je handen terug zodat je er makkelijk zelf mee aan de slag kan.

 

 Door je handen regelmatig te masseren op de juiste reflexzones kan je jezelf ook tussen twee Voetreflexsessies door verder ondersteunen en geef je je lichaam een duwtje in de rug om zijn natuurlijke evenwicht te herstellen.

Je kan je zelf masseren door met je duim cirkelvormige bewegingen te maken, met de klok mee is activeren, tegen de klok in is rust geven. Een pijnlijke plek? Duw erop met je duim tot je de pijn voelt wegebben.

 

Wil je meer weten over handreflexologie en hoe je jezelf kan ondersteunen? Vraag me de dan gerust om bijkomend advies...

Na een reflexmassage geef ik je mee hoe je thuis zelf nog verder kan werken op de reflexzones die voor jou van belang zijn.

 

Hieronder vindt je alvast een afbeelding van een  handenkaart waarop alle reflexzones zijn aangeduid.

Een beetje Me-time? Meer weten? Even lekker ontspannen en ontstressen ? Boek dan nu je afspraak!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.