Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik help je graag verder.

Wat je tanden je kunnen vertellen...

Deze week las ik het boek van Guy Trédaniel, als tanden konden kiezen... Weer een hele nieuwe wereld die voor me open ging.

Je tanden zijn namelijk ook verbonden met de meridiaanpunten en net als je handen, voeten en je gelaat reflexzones van je lichaam.
Elke tand en elke kies is verbonden met een meridiaanstroom en ook een weerspiegeling hoe het gesteld is met de betrokken emoties, energetische stroom en organen die weerspiegeld worden in dat bepaalde gebied. heb je dus iets zwaar emotioneels meegemaakt, dan is dat hoogstwaarschijnlijk ook te zien op de betrokken kies of tand. Ook gaatjes, de gevoeligheid van je tanden, een gebroken tand, de stand van je tanden kunnen je heel veel vertellen over je lichaam en je emoties en je karakter. Zo zijn je voortanden bv verbonden met je blaas en je nieren en je onderste valse kiezen met je schouders.. Anderzijds is het dan ook weer belangrijk dat je je gebit gezond houdt want je tanden laten herstellen als je bv een gaatje hebt, helpt je dan ook weer je lichaam of emoties te herstellen.

Weer een reden meer om je tanden goed te verzorgen en je tandartsbezoek niet uit te stellen...

Vind je dit berichtje interessant? Geef me dan gerust een duimpje omhoog...
Zo weet ik ook welke onderwerpen je wel of minder interessant vindt :)

Een mooie start van het weekend gewenst!

Warme groeten en hopelijk een eerste sneeuwballengevecht dit weekend!

 

👣👣 Katrien

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.