Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik help je graag verder.

Die vervelende, bonzende hoofdpijn

Vele mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn, gaande van een lichte vervelende druk tot een allesoverheersende migraine aanval die je meerdere keren op de maand overvalt.

Soms zit het in de familie, soms is het hormoon gerelateerd, of een allergie, anderen krijgen het wanneer ze te veel druk en spanning ervaren. De exacte oorzaken van migraine nog steeds veelal moeilijk te achterhalen omdat ze zo divers kunnen zijn. En veelal is de enige oplossing medicatie nemen en hopen dat het weer snel overgaat, wat dan meestal weer niet zo goed is voor je nieren of je lever.

Wist je dat Voetreflexologie je ook kan ondersteunen en helpen als je regelmatig hoofpijn hebt?
Bij Voetreflexologie gaan we voornamelijk symptomatisch werken. We gaan in kaart brengen op welke momenten je juist hoofdpijn krijgt en kijken of we er een lijn in kunnen zien. We onderzoeken je voeten op gevoelige plekjes, die we vervolgens gaan bewerken tot de pijn verminderd en je klachten weg zijn. Voetreflex is een aanvullende therapie . Het werkt niet zo snel als een pilletje, maar het kan er voor zorgen dat de hoofdpijn minder erg wordt, minder frequent voorkomt of soms ook helemaal verdwijnt.


De voordelen voor jou?

  • Rust en ontspanning
  • Je slaapt beter
  • Je voelt je energieker en uitgerust
  • Hoofdpijn verzacht en vermindert in frequentie
  • Hopelijk een pilletje minder en wat meer gemoedsrust

    Wil je ook graag eens proeven van deze weldaad voor je hoofd en lichaam?  Klik dan op onderstaande banner en boek nu je afspraak.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.